Projekt

Varför Örebro Solskydd

Örebro Solskydd ger dig stöd hela vägen från första idé till genomfört projekt. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar för att på bästa sätt projektera, tillverka, installera och dokumentera. Därefter kan vi dessutom upprätta service- och underhållsavtal för smidig och problemfri drift.

Vårt sätt att arbeta gör livet enklare för dig som är ansvarig för att välja, beställa och underhålla invändig och utvändig solavskärmning. Oavsett vad du arbetar med för slags byggprojekt har vi rätt produkter och rätt kunskap för att svara mot dina krav på estetik, energieffektivitet och funktion. Grunden för det är vårt breda produktsortiment, erfarenhet och gedigen kunskap.

Tryggt genomförande

Vi arbetar med rådgivning, projektering, projektstyrning, installation, dokumentation samt service och underhåll. Det minskar risken för att någon fråga ska hamna mellan stolarna eller att någon aktivitet ska gå snett.

God produktkvalitet

Vi arbetar enbart med noggrant utvalda leverantörer. Det borgar för solavskärmning med bibehållen funktion och estetik för lång tid framöver.

Vi erbjuder även serviceavtal för en god service och ett långsiktigt underhåll. Det gör att du som ägare/förvaltare får en god funktion samt låga och kontrollerade kostnader för solavskärmningen. Dessutom behöver du bara hålla kontakten med en part om din solavskärmning, och du kan förvänta dig högt engagemang och god servicekänsla.

Personlig rådgivning

Varje byggnad ställer sina speciella krav på solavskärmning beroende på läge, andel glasyta och isolerförmåga.  Därför kan det vara bra att ta hjälp med frågor kring detta. Tex

  • Varför har det blivit allt viktigare med solavskärmning?
  • Hur kan ett automatiserat solavskärmningssystem bidra till bättre inomhusklimat och lägre energiförbrukning?
  • Vad bör man egentligen tänka på vid projektering av solavskärmning?
  • Vad är det vi vill uppnå? (Solavskärmning, bländning, mörkläggning, insynsskydd osv.)

Vi hjälper gärna till med förslag på en intelligent solavskärmning som kombinerar låg energiförbrukning med behagligt inneklimat och tilltalande estetik.

För privatpersoner

Har ni köpt en ny lägenhet eller villa och behöver solskydd eller vill ni förnya er inredning med nya gardiner? Kanske är det äntligen dags att utnyttja uteplatsen till fullo med ett uterum eller en terrassmarkis. Vi arbetar med projektförsäljning till privatpersoner, vilket innebär att vi gör helhetslösningar till bostäder. Detta kan exempelvis innefatta markiser, uterum, gardiner eller en större kvantitet invändiga solskyddsprodukter.

Finansiering för privatpersoner

Välkomna att kontakta oss för mer information!

För entreprenörer & byggföretag

Vi ser till att solavskärmningen är snabbt på plats och i drift. Vi vet hur viktigt det är att följa tidplanen för ett byggprojekt. Att leverera rätt produkter i rätt tid på rätt plats är helt enkelt något som värdesätter högt för att vara en långsiktig partner med er. Genom att arbeta efter en väl definierad och dokumenterad arbetsprocess undviker vi onödiga misstag och bidrar därmed till att projektet genomförs inom tidplan och budget. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation med övriga aktörer på arbetsplatsen. Det gör vi dels genom att sköta vårt arbete på ett professionellt sätt, dels genom att hålla en trevlig och lättsam ton.

För fastighetsägare & företag

Varje byggnad ställer sina speciella krav på solavskärmning beroende på läge, andel glasyta och isolerförmåga. Vi hjälper gärna till med förslag på en intelligent solavskärmning som kombinerar låg energiförbrukning med behagligt inneklimat och tilltalande estetik.

Genom oss får du solavskärmning med bibehållen funktion och estetik för lång tid framöver. Självklart ger vi dig även goda råd om vilket solavskärmningssystem som svarar mot just dina behov och önskemål. Våra färdiga rutiner för service och underhåll gör också att du kan förvänta dig låga och kontrollerade driftskostnader.

Genom att knyta oss som leverantör till era hyresgäster, får trygg leverantör som hjälper era hyresgäster till bra lösningar och bibehåller eventuella färgkoder i och utanför fastigheten.

Arkitekter & inredare

En väl genomtänkt lösning för solavskärmning ökar komforten och minskar energiförbrukningen. Ibland är det också möjligt att välja en kylanläggning med lägre effekt. Att nå sådana resultat kräver kunskap om helheten. Vi bistår gärna med goda råd, till exempel om vilka automatiska styrsystem som passar bäst för just ert projekt.

Produktblad