Insektsnät

Slipp insekter, spindlar och pollen

Om du vill kunna njuta av sommarvärmen med öppet fönster eller balkong- och altandörr utan att få in mygg och andra insekter har vi insektsnät i olika modeller.

Insektsnät finns både till dörr och fönster. Välj om du vill ha insektsnät som rullgardin, i fast ram eller som plissé till dörr och fönster.
Vissa går att montera både in- och utvändigt. Dessutom kan de plockas ner under övriga månader och enkelt monteras upp under sommarmånaderna.

Olika modeller

SuperNova rullgardin
Rullgardin som sitter i en kassett och har diskreta skenor monterade i sidorna. Den kan enkelt placeras bakom en annan gardin i ditt fönster och används bara när fönstret är öppet. Nätet finns i färgerna svart och grått, samt i den specialla Poll-tex® varianten, som håller pollen och andra partiklar ute.

Plissédörr
En plissédörr fungerar som en vikdörr och dras enkelt fram och tillbaka. Högst upp sitter en skena och i botten en platt bottenlist. Det är enkelt att ta bort dörren när den inte ska användas. Nätet finns i två färger – svart och grått.

Fast ram
Om ditt fönster öppnas inåt, kan du istället montera en fast ram utanför fönstret. Ramen kan sitta där året om – men du kan också ta in den på vintern. Nätet finns i svart och grått, samt i Poll-tex® nät.

StyRa® Insektsnät för fönster
Är ett upprullningsbart nät med sidoskenor i aluminium. Borstlist i sidoskenorna
stänger ute insekter på ett effektivt sätt. Insektsnät för fönster kan även monteras på utsidan vid inåtgående fönster.

StyRa® Insektsnät för dörrar
Är ett förspänt, plissérat nät som gör öppningen och stängningen barnsligt enkel.
Med ett byggmått på endast 22mm djup, passar den till nästan alla utåtgående dörrar.

Olika färger

Profilerna, det vill säga kassett och lister beroende på modell, går att få i valfri RAL-färg för att matcha huset i övrigt.
Standardfärgerna är dock vit, antracitgrå och aluminium på många av modellerna.

Insektsnätet finns i grått, svart och vitt beroende på modell.

Nätet finns i olika kvalitéer. Vanligt nät, kraftigt nät och finmaskigt Poll-texnät. Poll-texnätet stoppar 97% av björkpollen och 100% av gräspollen så du kan ha öppet även om du lider av allergier.

Alla mygglösningar tillverkas efter exakta mått.

Vi tar hand om allt från måttagning till montering om så önskas.

Produktblad