Kampanj på Solcellsdrivna solskydd!

Bra för dig. Bra för miljön.
Självförsörjande, klimatsmart och estetiskt snyggt.

Att spara på energikostnader samtidigt som man bidrar till en bättre miljö är inte bara smart, det är även en investering i framtiden. Vårt erbjudande på solcellsdrivna markiser är ett utmärkt exempel på hur modern teknik kan användas för att uppnå dessa mål. Genom att utnyttja solenergi för att driva markiserna, minskar du behovet av konventionell elenergi och därmed dina energikostnader. Dessutom bidrar du till att minska koldioxidutsläppen, vilket är avgörande för att bekämpa klimatförändringarna.

Våra solcellsdrivna markiser är inte bara kostnadseffektiva och miljövänliga, de är också designade för att vara både eleganta och funktionella. Oavsett om du vill skapa en sval och behaglig utomhusmiljö eller skydda ditt hem från solens skadliga strålar, har vi alternativ som passar dina behov. Med vårt aktuella kampanjerbjudande har du möjlighet att göra en god investering för både din plånbok och planeten.

Solcellslösning till fönstermarkisför endast 499:-!

Lägg till endast 499:- när du köper en motoriserad fönstermarkis F320 med Somfy io motor för att få markisen helt självförsörjande. Både smart & energisparande!

Erbjudandet gäller mellan 29 mars – 21 april och enbart StyRa® F320 med Somfy io motor. Kostnad för fjärrkontroll tillkommer.

Solcellsdriven Zip Screen utan extra kostnad!

Just nu får du en Solcellsdriven Zip Screen till exakt samma pris som en vanlig Zip.
Bra för både miljön & plånboken!

Erbjudandet gäller mellan 29 mars – 21 april och endast StyRa® Z460. Gäller enligt de begränsningar som Z460 4k Solcell har. Kostnad för fjärrkontroll tillkommer.

Våra favoritfördelar med Solcellsdrivna solskydd:

  • Självförsörjande & klimatsmart – solcellspanelen tar tillvara på energi från solen och omvandlar den till el så att ditt solskydd styrs.
  • Bra både för miljön och plånboken – samtidigt som du sparar in på dyra elräkningar gör du också miljön en tjänst.
  • Estetiskt snyggt – inga hängande kablar från produkten på husfasaden.
  • Ingen elektriker krävs – produkten kräver ingen el-dragning!